donem impuls a l'emprenedor!

El Centre de Promoció Econòmica realitzarà una sessió informativa sobre el Pla Next Generation EU, profunditzant en l’ajut Kit Digital

27/06/2022 14:27

Des del Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell s’organitza una sessió informativa a la Sala d’Actes del Molí Fariner el proper 5 de juliol a les 15.30 h. adreçada a empreses. En aquesta sessió es donarà en detall la informació dels Programes de suport a la PIME en ajudes vinculades al Pla Next Generation EU (NGEU) i el Mecanisme de Recuperació i Resiliència –MRR i concretament es parlarà de l’ajut KIT DIGITAL.

Així doncs, el proper dimarts 5 de juliol, tindrà lloc la Jornada Informativa del Pla Next Generation EU focalitzada en el Kit Digital, on es detallarà tota la informació necessària per poder tramitar aquest ajut que té per objectiu ajudar les petites empreses i els professionals autònoms de qualsevol tipus de negoci a què es transformin digitalment.

Prèviament a la sessió, es farà el registre d’assistents i també un “Café Networking” per a donar l’oportunitat als empresaris/àries assistents d’entrar en contacte entre ells/es, intercanviar experiències i a partir d’aquí buscar sinergies, col•laboracions o bé ampliar la xarxa de contactes.

Posteriorment es farà una benvinguda institucional. Per part de l’Ajuntament de Martorell, la regidora de Promoció Econòmica Rosa Cadenas. I del Consell Comarcal del Baix Llobregat, la consellera de Desenvolupament Econòmic i Estratègic, Lourdes Borrell. S’encarregaran de donar la benvinguda a tots els assistents i donaran pas a la sessió informativa en qüestió.

Seguidament, Aleix Cubells, Cap de l’Oficina Next Generation en ACCIO, s’encarregarà de donar la sessió informativa "Programes de suport a la PIME i ajudes vinculades al Pla Next Generation EU i Mecanisme de Recuperació i Resiliència." Aquesta sessió s’enfocarà sobretot en el Kit Digital. Aleix Cubells donarà tota la informació i les eines per tramitar els ajuts i resoldrà qualsevol tipus de dubte o preguntes que sorgeixin per part dels assistents.

Un cop finalitzi aquesta sessió informativa, es donarà pas a una altre sessió, “Programes de suport e incentius públics a la PIME per el desenvolupament de projectes de recerca i innovació.” a càrrec de Carles Ortiz, Innovation Manager, Consultoria ORIM MANAGEMENT.

Finalment, s’obrirà un torn de preguntes per resoldre qualsevol tipus de dubte que hagi pogut quedar posteriorment a les sessions.

Per cloure l’acte, l’alcalde de l’Ajuntament de Martorell, el sr. Xavier Fonollosa, s’encarregarà de fer el tancament de l’acte.

 

Programa Kit Digital

 

L'entitat RED.es del Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital ha llançat en els darrers mesos el programa Kit Digital que té per objectiu ajudar les petites empreses i els professionals autònoms de qualsevol tipus de negoci a què es transformin digitalment adquirint una solució tecnològica en qualsevol dels següents 10 àmbits: lloc web i presencia a internet, Comerç electrònic, gestió de xarxes socials, gestió de clients, intel•ligència empresarial i analítica, serveis i eines d’ofimàtica virtual, gestió de projectes, factura electrònica, comunicacions segures, ciberseguretat. 

Les empreses i autònoms beneficiaris podran disposar d'un bo digital per accedir a les solucions de digitalització, l'import del qual varia en funció del número de treballadors de l’empresa. Les properes convocatòries seran destinades a petites empreses o microempreses d'entre 3 i 9 treballadors amb un bo de 6.000 euros i microempreses d'entre 0 i 2 treballadors amb 2.000 euros de bo digital. 

Les empreses i autònoms beneficiaris del bo digital, el qual es concedirà sota l'únic criteri de l'ordre de presentació de sol•licituds, podran gastar-lo en una o més solucions tecnològiques fins a assolir l'import del bo que els correspongui. Per fer-ho, caldrà que formalitzi acords de prestació amb els agents digitalitzadors adherits al programa, és a dir, amb empreses proveïdores de les diferents solucions tecnològiques que hagin sol•licitat formar part del marketplace del Kit Digital

El programa Kit Digital, que es finança amb fons Next Generation EU, té un pressupost global de 3.067M€ i preveu beneficiar prop d'un milió d'empreses i autònoms en el conjunt d'Espanya.

 

INSCRIPCIONS

 

Les inscripcions a la Jornada Informativa encara continuen obertes. Si estàs interessat i vols conèixer de primera mà els ajuts del Pla Next Generation EU i concretament el Kit Digital, pots inscriure’t fent clic AQUI

 

 

Veure totes les notícies