donem impuls a l'emprenedor!

L’Ajuntament contracta a 5 persones aturades de Martorell en el marge del pla d’ocupació “Treball i Formació 2021”

15/12/2021 16:23

L'Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner ha posat en marxa aquesta setmana un nou pla d’ocupació municipal amb la contractació de 5 persones aturades en el marc de la convocatòria per a l'any 2021 del Programa “Treball i Formació MG45” i “Treball i Formació DONA”.

Els 5 usuaris del pla d’ocupació han realitzat aquest dimecres la formació en Prevenció de Riscos Laborals a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica, i han començat a treballar avui 15 de desembre com agents cívics/ques i ajudants/es de brigada. 3 ajudants/es de brigada i 2 agents cívics/ques, durant 12 mesos.


Aquest programa impulsat i finançat per la Generalitat de Catalunya a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), i gestionat per l’Ajuntament de Martorell, s'adreça a a persones en situació d’atur i té com a objectiu afavorir la contractació de persones en situació d’atur amb especial vulnerabilitat i amb dificultats per accedir al mercat laboral, a través del suport a entitats perquè duguin a terme accions d’experiència laboral, de formació, de coordinació i de suport tècnic.


Dins d’aquesta convocatòria s’han atorgat a l’Ajuntament de Martorell els següents projectes d’ocupació, agrupats en dos línies: Adreçada a persones de 45 anys o més en situació d´atur com a demandants d'ocupació no ocupades (MG45) i una línia exclusivament per a dones que han patit violència de gènere o són aturades de llarga durada i tenen més de 55 anys (DONA).

Línia “Treball i Formació MG45”: Per a persones en situació d´atur com a demandants d'ocupació no ocupades de 45 anys o més.

2 Ajudants de Brigada amb una jornada laboral de 37,50 hores setmanals del 15 de desembre de 2021 al 14 de desembre de 2022.

Línia “Treball i Formació DONA”: Adreçada a dones en situació d´atur.

2 Agents Cíviques amb una jornada laboral de 37,50 hores setmanals del 15 de desembre de 2021 al 14 de desembre de 2022.

1 Ajudant de Brigada amb una jornada laboral de 37,50 hores setmanals del 15 de desembre de 2021 al 14 de desembre de 2022.

 

Programa “Treball i Formació”· Servei Públic d’Ocupació de Catalunya

 

El programa “Treball i Formació” combina un contracte laboral i formació professionalitzadora (formació ocupacional vinculada a un certificat de professionalitat) que s'haurà de portar a terme dins el període contractual i els permetrà millorar la seva formació. A més de millorar les condicions per a l'ocupació de les persones contractades (que sumen formació i experiència), aquests ajuts permeten tirar endavant projectes i programes de diferents departaments municipals.


Amb aquestes contractacions, des del departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell es continua fomentant la reinserció laboral de persones en situació d'atur i amb especials dificultats d'integració en el mercat laboral.

Veure totes les notícies