donem impuls a l'emprenedor!

Moli empresa et convida a participar el pròxim 19 de maig en la 2a ed. de WORKFEST, el festival de referència en el sector industrial

11/05/2021 11:56

Workfest és l'oportunitat per a conèixer les últimes tendències del sector industrial, generar sinergies i impulsar la transformació digital de les organitzacions industrials, que enguany se celebra en un format híbrid, on només la part de les ponències i l'escenari principal seran presencials i es retransmetran en streaming.

Enguany l'Ajuntament de Martorell és col·laborador de WorkFest. WorkFest és un esdeveniment que dona l'oportunitat per conèixer les últimes tendències del sector industrial, generar sinèrgies i impulsar la transformació digital de les organitzacions industrials. Aquest any tenim un aforament reduït només a empreses industrials i robòtiques.

Se celebra el dia 19 de maig a la Sala de Congressos, La Salle Campus Barcelona.

WorkFest 2021, arriba amb més força que mai i amb uns grans objectius que pot aprofitar:

- Fer networking amb centenars de persones del sector industrial
- Conèixer els mètodes que utilitzen les empreses referents
- Conèixer les últimes tendències del sector industrial
- Formació gràcies als més de 30 speakers
- Connectar amb tots els assistents i empreses

L'esdeveniment està adreçat a: DIRECTORS / AS, DIRECTORS / AS DE PRODUCCIÓ o LOGÍSTICA, DIRECTORS / AS DE RECURSOS HUMANS

A continuació us facilitem la info de l'esdeveniment i un manual perquè pugueu obtenir 3 entrades gratuïtes per empresa.

https://www.eventbrite.es/e/entradas-workfest-2021-138450937481

Codi promocional és: WF21FW

 

Enllaços relacionats

www.workfest.es

Manual descàrrega VIP

Programa

Veure totes les notícies