donem impuls a l'emprenedor!

Emprenedors i empreses coneixen eines per donar impuls als seus negocis a través de Facebook i WhatsApp

14/07/2020 11:32

Més d'una quinzena de persones empresàries i emprenedores, han participat en el curs online «Facebook i WhatsApp per a negocis», organitzat pel Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell en col·laboració amb els ajuntaments del Baix Llobregat Nord i amb el suport de la Diputació de Barcelona, que ha finalitzat aquest dimarts 14 de juliol.

La formació programada inicialment de manera presencial a Martorell s'ha reconvertit per poder continuar oferint la formació als usuaris en aquesta situació covid-19 cercant la millor opció per seguir el taller de manera telemàtica, en aquest cas a través de la plataforma Zoom i de vídeos i tutorials creats pel formador.

El curs que ha tingut una durada total de 13,5?h, distribuït en 4 sessions, 3 sessions de 3,5 h i una sessió de 3?h ha estat a càrrec d'Emili Rodríguez, coach tecnològic i enginyer en telecomunicacions especialitzat en formacions en noves tecnologies.

Els participants s’han capacitat vers les eines de Facebook i WhatsApp Business per tal d’aplicar aquestes xarxes socials als seus negocis i projectes empresarials presents i/o futurs.
Amb una metodologia totalment, pràctica i molt didàctica, el consultor Emili Rodríguez, ha seleccionat i comprimit amb èxit els coneixements necessaris perquè l’alumnat obtingués el màxim profit i pugui realitzar posteriorment l’aplicació als seus negocis optimitzant al màxim aquestes eines.

Durant les diferents sessions els participants han conegut en profunditat i de manera pràctica el màrqueting online a través de WhatsApp i les novetats que aporta WhatsApp Business als negocis per comunicar-se de forma més efectiva amb els clients, així com el funcionament de Facebook en l'àmbit d'empresa per poder utilitzar-la en el dia a dia amb èxit en els seus negocis.

Accions formatives en modalitat telemàtica
A continuació us detallem les properes accions formatives que des dels serveis de promoció econòmica s'ofereixen reconvertides en modalitat telemàtica per tal que els emprenedors i empreses continuïn realitzant les formacions des de casa en aquesta situació excepcional.

"Comerç amb futur: crea un punt de venda guanyador. Com ha d'adaptar-se el comerç als requeriments COVID" •  27, 29 i 31 de juliol de 2020, de 13.30 a 16-16.30 h a Martorell [TELEFORMACIÓ] ZOOM

“Crea dissenys i continguts visuals impactants amb Canva o Piktochart per viralitzar-los a través de Pinterest Business” •  27 de juliol de 2020, de 14.00 a 18.30 h a Olesa de Montserrat  [TELEFORMACIÓ] ZOOM

"Metodologies per vendre i millorar els nostres establiments i comerços" •  30 de setembre de 2020 i 7 d’octubre de 2020, de 14.30  a 16.30 h a Sant Andreu de la Barca [TELEFORMACIÓ] ZOOM

"Qué és la transformació digital i com m’afecta a l’empresa?" •  20, 22, 27 i 29 d’octubre de 2020, de 10.00  a 12.00 h a Sant Andreu de la Barca [TELEFORMACIÓ] ZOOM

"La protecció de dades en l’ambit de l’empresa" • 4 i 5 de novembre de 2020, de 09.30  a 12.00 h a Sant Andreu de la Barca [TELEFORMACIÓ] MEET

Per realitzar les accions formatives és imprescindible inscripció prèvia omplint el formulari de l’activitat corresponent al web Molí Empresa.


 

Veure totes les notícies