donem impuls a l'emprenedor!

L’Ajuntament habilita un servei especial de consultes i suport, a empreses i particulars, davant l’efecte de la COVID-19

29/04/2020 13:02

L´Ajuntament de Martorell, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, ha posat en marxa un servei especial de consultes i suport directe, per atendre en línia a particulars, empreses, treballadors i treballadores amb motiu de la situació excepcional generada per la crisi sanitària de la COVID-19.

A través del departament de Promoció Econòmica i Comerç, us oferim un canal de comunicació bidireccional per a informar, assessorar, acompanyar i tramitar determinades actuacions als comerços, autònoms, pimes, empreses, persones emprenedores i persones en situació d'atur de Martorell que s’hagin vist afectats per la crisi sanitària del COVID19 i per l’estat d’alarma decretat. 

Aquest servei pretén donar suport personalitzat i directe als nostres ciutadans i compartir amb tots el màxim d'informació que pugui ser d'utilitat en la complexa situació que estem vivint  en qüestions com:

• Els serveis a empreses i persones emprenedores que s'ofereixen des del Servei de Promoció Econòmica i Comerç.
• Els serveis a persones treballadores en situació d'atur o en actiu que s'ofereixen des del Servei Local d'Ocupació.
• Servei de consultes sobre línies de suport empresarial.
• Les mesures de suport econòmic a pimes i persones autònomes adoptades per les diferents administracions, que anirem recollint i actualitzant en l’espai virtual habilitat, a mesura que vagin apareixent, en el web www.moliempresa.cat

Com funciona el servei de consultes COVID-19?

  • Podeu de fer les vostres consultes de manera propera i directa a través del correu electrònic del coordinador de l’Àrea Econòmica de l’Ajuntament, Jordi Sánchez  jsanchez@martorell.cat , que us donarà suport i resposta directa.
     
  • També us oferim una via alternativa de comunicació directa amb Promoció Econòmica i Comerç a través d'un formulari habilitat específicament per donar resposta i suport a aquestes consultes derivades per pal·liar l’impacte econòmic derivat de la crisi sanitària de la COVID-19.

           

Un cop realitzada la vostra consulta, per qualsevol de les dues vies, serà contestada directament o derivada al tècnic expert corresponent que contactarà amb vosaltres per a identificar les vostres necessitats, fer una diagnosi i donar-vos resposta.

Segons el cas i les necessitats específiques, es podran establir mecanismes de comunicació com ara vídeo-conferències amb l’objectiu que l’acompanyament, l’assessorament i la tramitació telemàtica sigui àgil i efectiva. L’equip de Promoció Econòmica i Comerç,  farà seguiment proactiu dels casos assignats, tramitarà telemàticament les mesures que siguin de la nostra competència i/o derivarà a l’expert o servei corresponent en cada cas. No esteu sols, estem al vostre costat!

Espai Informació COVID-19

Us recordem també que al web www.moliempresa.cat s’ha habilitat un espai amb tota la informació actualitzada  sobre mesures econòmiques i socials derivades de la COVID-19 per a empreses i autònoms, així com l’espai habilitat per la difusió dels comerços de Martorell que actualment ofereixen servei de comandes per telèfon o whatsapp, als quals hem de donar suport ara més que mai.

       

La informació està en constant actualització d'acord amb les novetats legislatives i a les diferents iniciatives que posin en marxa les administracions competents en els àmbits d'empresa, comerç, consum i ocupació.

Més que mai, estem a la vostra disposició per resoldre de manera àgil i personalitzada qualsevol dubte i inquietud que ens vulgueu fer arribar vinculat a l'impacte de la pandèmia de Covid-19. Junts ens en sortirem!

 

Veure totes les notícies